zondag 3 oktober 2010

Negatief Scenario

Henk (71) en An (72) zijn 50 jaar getrouwd. Al een heel leven samen. Hun seksleven is niet meer zoals het vroeger was, ze hebben inmiddels al een respectabele leeftijd bereikt. Ook de intimiteit is niet meer zoals het was. Henk kookt nog weleens voor An, maar daar houd het bij op.

Ze wonen in een rijtjeshuis. An stoft alles af en van binnen ziet het er netjes uit. De bank staat in een hoek precies tegen de muren. Daar tegenover staat de televisie waar ze beide elke avond naar kijken.

In het huis is er een keukenlamp, een lamp in de woonkamer bij het eetgedeelte, en een simpele kamerlamp aan het plafond, precies boven de salontafel, die tussen de bank en de televisie is gesitueerd.

Scenario
Henk zit op de bank televisie te kijken An zit op de andere bank. Product x staat tussen Henk en An en de televisie in, op de salontafel. An heeft behoeft aan intimiteit, Henk denk daar anders over. An durft haar gevoelens niet volledig te uiten. An wacht op het moment dat er iets gaat gebeuren, maar Product x doet helemaal niets.

Henk heeft niet door dat An behoefte heeft aan intimiteit. Beiden blijven ze statisch op hun eigen plekje op de bank zitten.

Conclusie
Het is belangrijk dat beide personen/gebruikers dezelfde gevoelens hebben. Anders kan dit een negatieve uitwerking hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten