zondag 3 oktober 2010

Positief Scenario

Henk (71) en An (72) zijn 50 jaar getrouwd. Al een heel leven samen. Hun seksleven is niet meer zoals het vroeger was, ze hebben inmiddels al een respectabele leeftijd bereikt. Ook de intimiteit is niet meer zoals het was. Henk kookt nog weleens voor An, maar daar houd het bij op.

Ze wonen in een rijtjeshuis. An stoft alles af en van binnen ziet het er netjes uit. De bank staat in een hoek precies tegen de muren. Daar tegenover staat de televisie waar ze beide elke avond naar kijken.

In het huis is er een keukenlamp, een lamp in de woonkamer bij het eetgedeelte, en een simpele kamerlamp aan het plafond, precies boven de salontafel, die tussen de bank en de televisie is gesitueerd.

Scenario
Henk zit op de bank televisie te kijken. An zit op de andere bank. Product x staat tussen Henk en An en de televisie in, op de salontafel. An heeft behoefte aan intimiteit, Henk denk daar precies hetzelfde over. Het lastige is dat zei dat beide niet toe durven geven. Product x detecteert de beide gevoelens, en begint te pulseren.

Henk en An weten beide genoeg, en An gaat naast Henk zitten. Ze beginnen elkaar te strelen en te kussen. Product x gaat na 2 minuten uit.

Conclusie
Op deze manier word de intimiteit tussen Henk en An gestimuleerd, en word die drempel weggenomen. De sfeersituatie die Product x kan creƫren heeft voor beiden geen meerwaarde, en word dus achterwege gelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten